22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Star-Light WFS-1690BL

Iti prezentam un nou model de ventilator, ceva mai deosebit si vei vedea imediat de ce.  Ventilatorul cu pulverizare apa Star-Light WFS-1690BL iti va aduce surprize neasteptate, fiind un ventilator prevazut cu functii pe care nu le vei gasi tocmai la orice astfel de aparat.

Ventilatorul Star-Light WFS-1690BL presupune o putere impresionanta de 90 W si este prevazut cu trei trepte de viteza pe care le vei regla in functie de confortul resimtit. Prezinta si functia de oscilatie, ce ii va permite aparatului sa realizeze miscari circulare stanga-dreapta, pentru o racorire eficienta a incaperii.

Timer-ul iti va permite sa presetezi timpul in care aparatul isi va incheia activitatea. Acesta poate fi setat pana la 720 de minute.

In ceea ce priveste functiile speciale, cu siguranta acest aparat este foarte bine dotat. Astfel, amintim, in primul rand, despre ventilarea cu pulverizare a apei, ceea ce iti va racori foarte placut aerul.

Totodata, aparatul mai este prevazut cu functia de ionizare, odorizare aer si antitantari pentru a te bucura de un aer cat mai proaspat si revigorant, tinand la distanta tantarii care sunt pregatiti sa te atace.

Inaltimea aparatului este reglabila pentru a o pozitiona exact cum iti va fi mai confortabil.

De asemenea, aparatul prezinta si indicator al nivelului de apa, pentru a stii cand trebuie reincarcat.

Autonomia de racire cu apa este de 14 ore/rezervor si detine si acumulator de gheata pentru racire apei. Recipientul apei are o capacitate de 3.1 litri.

Dimensiunile aparatului sunt de 43 x 140 x 38 cm ( D x H x W) si are o greutate de 7 kg.

Sigur ca ne-a surprins in mod placut si din perspectiva design-ului, fiind un aparat extrem de modern si elegant, astfel ca se va potrivi si in cele mai elegante living-uri.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte incantati de aparat si sustin ca eficienta sa este una neasteptat de buna. Inregistreaza o putere foarte mare, motiv pentru care o parte dintre cumparatori l-au amplasat in living-uri spatioase si se descurca excelent. Prin urmare, considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Consideram ventilatorul Star-Light WFS-1690BL a fi un produs foarte performant din seria ventilatoarelor, prevazut cu functii deosebite si, deopotriva, foarte eficiente. Clientii sunt foarte multumiti de aparat, drept pentru care poate fi considerat un produs de incredere. Totodata, poti verifica aici o oferta de pret foarte avantajoasa.

9.5

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.9/10

Pret

9.2/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • putere foarte mare
  • pulverizare apa
  • ionizare, odorizare aer si antitantari
  • timer
  • oscilatie

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *