24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Samsung  LC24F390FH

Cauti un monitor bun pentru calculator? Iti recomandam monitorul LED Samsung  LC24F390FH, dar nu inainte de a afla toate detaliile care te-ar putea interesa despre acest produs. Astfel, te asteptam in continuare, pentru a vedea despre ce este vorba.

Experienta vizuala va fi realmente imbunatatita cu ajutortul montiorului curbat de la Samsung. Ecranul de 1800R are capacitatea de a crea un cam vizual mai larg si de a imbunatati perceptia adancimii. In acest context, indiferent de activitatea intreprinsa, fie ca doresti sa vizionezi un film, un show TV sau sa incerci un joc nou, acest monitor iti va oferi o experienta vizuala imbunatatita.

Datorita curburii ecranului, poti urmari toate detaliile afisate pe ecran, dar, in acelasi timp, se va mentine o distanta optima de vizualizare. Conform testelor realizate in Sectia de Oftalmologie a Spitalului Universitar National din Seul, s-a demonstat ca acest ecran reduce stresul ocular in comparatie cu un ecran plat.

Modul Eye Saver presupune reducerea obososelii la nivelul ochilor, datorita diminuarii emisiei de lumina albastra, care s-a dovedit ca ar stimula considerabil mai mult retina, comparativ cu alte culori.

Flicker Free sporeste confortul, in timp ce tu iti petreci mai mult timp bucurandu-te de jocul preferat sau lucrand.

Datorita tehnologiei ecranelor VA ce presupune un raport de contrast 3000:1, negrul va fi intr-o nuanta intensa, albul stralucitor, iar culorile mai bogate. Astfel, imaginile vor deveni si mai clare, dar si mai intense.

Tehnologia ecologica presupune ajustarea automata a luminozitatii ecranului, raportata la luminanta zonelor negre, astfel incat consumul de energie sa fie redus cu pana la 10%.

Monitorul dispune de urmatorii conectori:

  • VGA
  • HDMI
  • Casti

Masoara 54.78 cm lungime, 20.65 cm latime si 41.82 cm inaltime, avand o greutate de 3.3 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt incantati de acest monitor, o parte dintre ei utilizandu-l acasa, iar cealalta parte la birou. In ambele parti se descurca foarte bine, atat pentru lucru, cat si pentru divertisment. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.


Concluzii autor

Samsung  LC24F390FH este un monitor ce merita achizitionat, iar datorita tehnologiilor de care dispune, experienta vizuala a fost realmente imbunatatita. Ecranul este curbat ceea ce il face si mai interesant si nu neaparat din punct de vedere estetic, ci din punct de vedere functional. Intra aici pentru a verifica si o oferta de pret avantajoasa.

9.2

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

8.8/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • mod Eye saver
  • setare automata a luminozitatii

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *